Diszkrét és elegáns – Heiman hő- és páratartalom-mérő

Ha hőmérséklet és páratartalom mérése a feladat, és nincs szükség termosztát funkcióra, akkor igazán elegáns és praktikus megoldás lehet a Heiman Smart Temperature and Humidity Sensor érzékelője.

Megjelenése visszafogott és stílusos, bárhol könnyedén elhelyezhetjük, akár egyetlen csavarral, akár kétoldalas ragasztópárna segítségével szeretnénk rögzíteni. Mivel elemes működésű, így külső tápellátást nem igényel. Semleges, nem tolakodó, de mégis elegáns megjelenésének köszönhetően bizonyosan beleillik otthonunk környezetébe; 6 × 6 cm-es helyet igényel, ha pl. falra szereljük, és mindössze 2 cm vastag.

Számos helyen jó megoldás lehet, pl. fürdőszobában vagy gyerekszobában a levegő páratartalmának szabályzásához, mint érzékelő. Vezérlő eszköznek egy elszívót vagy párásítót kell alkalmazni annak függvényében, hogy a helyiség levegője párásodásra vagy kiszáradásra hajlamos. Ezen készülékeket egy tetszőleges Z-Wave-es relével vagy konnektoradapterrel egyszerűen ki-/bekapcsolhatjuk.

https://tavvezerles.hu/media/cikkek/2020/heiman/kep1.jpg

A Heiman Smart Temperature and Humidity Sensor-t annak ajánljuk, akik hőmérséklet és páratartalom értékek mérésére és monitorozásra keresnek egy egyszerű esztétikus és diszkrét megjelenésű eszközt. Ha nincs szükség arra, hogy az adott helyiségben egy termosztáton keresztül is beállítható legyen a kíván hőmérséklet, akkor vezérlőközpontunk a Heiman szenzorának hőmérsékletadata alapján kapcsolhatja a helyiség fűtését, amit pl. mobiltelefonon keresztül tudunk beállítani.

Aktuális Heiman-kínálatunk: link…

UP/FEL