Szolgáltatásaink


Épületek Automatizálása

Az épületautomatika rendszerek szenzorok segítségével érzékelik a környezetükből származó információkat, ezeket feldolgozzák és a kapott adatok alapján automatikusan hoznak önálló döntéseket. Ezek a hálózatok felügyelik, befolyásolják és irányítják az épületekben zajló komplex technológiai folyamatokat.
Az ipari létesítmények esetében az épületautomatizálás sokkal komplexebb. A rendszernek több technológiai folyamatokat kell szabályoznia és ellenőriznie, mint egy lakóépület vagy akár irodaház esetében. Ezért az ipari létesítményeknél az épületautomatizálás során mindenképpen érdemes a minőségre fektetni a hangsúlyt. Társaságunknál a tapasztalt és jól képzett szakembereink állnak a rendelkezésére, hogy segítségükkel Ön a lehető legjobb épületautomatizálási megoldást kaphassa.

Lakóépület
Automatizálása
Szálloda Épület
Automatizálása
Apartman Épület
Automatizálása
Ipari-Irodaépület
Automatizálása

Elektromos Autó Töltő Telepítése

Helyszíni felmérés és konzultáció.Segítünk a pontos töltési célok meghatározásában és az ehhez illeszkedő infrastruktúra kialakításában.Kiépítés és telepítés.A szükséges betáplálás elvégése és a töltési pontok kiépítése, majd tereprendezés. Karbantartás.Egyedi igények kielégítése.Energiamenedzsment rendszerbe való integráció.


Villamos tervezés, kivitelezés

Vállaljuk a villamos berendezések, automatizálási rendszerek villamos rendszereinek tervezését az érvényben lévő szabványok alkalazásával. Vállaljuk villamos berendzések szakszerű karbantartását, javítását és ellenőrzését (motorok, frekvencia váltók, elosztórendszerek, hagyomános és busz rendszerű vezérlések).


Gyengeáramú hálózatok

Vállaljuk a gyengeáramú hálózatok komplett kiépítését: intelligens tűzjelző rendszerek kialakítását, behatolásvédelem,beléptető rendszerek, sorompók, külső és belső kamerás megfigyelőrendszerek, belső TV hálózatok, CO-jelző rendszerek,hangosítás, számítógépes hálózatok (passzív és aktív elemekkel), telefonhálózatok központtal és készülékekkel, nővérhívó rendszerek, szállítását és telepítését.


Gépészeti Automatizálás, kivitelezés

Vállaljuk a gépészeti Automatizálás feladatok elvégzését, valamint ezek kivitelezését.Ipari létesítmények vonatkozásában egyaránt vállaljuk.


Biztonságtechnikai vizsgálatok

Vállaljuk a villamos berendezésekkel kapcsolatos biztonságtechnikai vizsgálatok elkészítését, és dokumentálását,valamint ezek hibáinak javítását: Érintésvédelem, Villámvédelem, Elektromos Berendezések időszakos Felülvizsgálatát.


Családi-házak, irodaépületek villanyszerelése

Vállaljuk családi-házak, irodaépületek, csarnokok villanyszerelését magas színvonalon. Hőszivattyús, napkollektoros, napelemes rendszerek telepítését és beüzemelését, automatikus szabályzását. LED-es hangulatvilágítások kialakítását, házvezérlő rendszerek telepítését.


Ipari villanyszerelés

Vállaljuk épületek, üzemcsarnokok, ipari parkok villamos szerelését, mely magába foglalja a: Belső hálózat létesítését.Térvilágítás építését.Elosztó berendezések összeszerelését.Kábeltartó tartószerkezetek tálcák felszerelését.Világítótestek,berendezések elhelyezését- és installációs-irányítástechnikai szerelések komplett elvégzését.


UP/FEL