Az okosotthon kezelésének legelegánsabb módja

Örömmel mutatjuk be a ComfortClick fali kezelőpaneljének frissített változatát, 10 hüvelykes Androidos Bobcat-et. Ez a modell az elődjét követi, de új külsővel és erősebb belsővel rendelkezik.

Ha egy okosotthonban a fali kapcsolók helyett (vagy mellett) egy méretes érintőképernyőt helyezünk el, szintet léphetünk a felhasználói élmény terén. Egy okostelefonhoz képest kényelmesebb és látványosabb a teljes lakás, ház automatizálásba bevont eszközeinek a megjelenítése és vezérlése egy tablet nagyobb képernyőjén. Ha ez a kezelőfelület állandó helyet kap a lakás egy fontos falán, bizonyosan mindig kéznél lesz, sosem lesz lemerülve, ráadásul az adott helyiség akár összes fali kapcsolóját is helyettesítheti.

A megújuló ComfortClick Bobcat 10″ a legújabb Android (14-es!) operációs rendszert futtató Lenovo tablet falba építéséhez biztosít minden szükséges eszközt: falba süllyeszthető dobozt, tápegységet, magát a tabletet és egy most még vékonyabb, elegánsabb fekete vagy fehér színben kapható – de utólag akár tetszés szerint átfesthető – előlapot. Így egy teljesen a falba simuló, minden kábelt elrejtő megoldást kapsz, amihez már semmilyen barkácsolás nem szükséges. Ezt biztos nem fogod leverni, nem foglal helyet. Beépítés után már csak az androidos kezelőfelület árulja el, hogy egy tablet van a falunkban (vagy városunkban 🙂

Mivel egy Android-ot futtató tabletet kapunk, természetesen bármilyen vezérlőközpont saját alkalmazása feltelepíthető és futtatható, nem csak a ComfortClick központok kliense – így tetszőleges okosotthonban is használható. Ráadásul a Google Play Store-ból számtalan egyéb okso eszközhöz, vagy éppen kaputelefonhoz tartozó szoftver is feltelepíthető a Bobcat-re. Így kiválthatja a kaputelefon beltéri kijelzőjét, a csak saját programmal elérhető alrendszerek (pl. fűtés, szellőztetés, napeleminverter, biztonságikamera-rendszer) alkalmazásait is futtathatjuk rajta, de akár egy Skype, Messenger, Viber, Zoom, Signal, Facetime, stb. fiókot is létrehozhatunk kizárólag a lakásunk számára, így azon keresztül is hívhatnak ismerőseink, rokonaink, ha otthon vagyunk. A Bobcat kerete természetesen nem takarja le a tablet beépített kameráját, nyílásokat is tartalmaz a hang átengedéséhez, így kiválóan használható videóhívásokhoz is.

A független riasztórendszer vagy az okosotthon rendszerbe integrált, esetleg az okos eszközeinkkel megvalósított biztonsági rendszer kezelőpanelja is lehet egyben a Bobcat. Ilyenkor érdemes a bejárati ajtó közelében elhelyezni, hogy távozáskor és érkezéskor kéznél legyen a riasztó élesítéséhez és kikapcsolásához. És persze egy okosotthonban a riasztó élesítése automatikusan le is kapcsolhatja a lakás összes lámpáját, lejjebb veheti kicsivel a fűtést, és bezárhatja az okos zárakat.

Ha mind a szoftver, mind a hardver tekintetében egy hosszú évekig friss és erős fali kezelőpanellel tennéd fel a koronát az okosotthonodra, az új ComfortClick Bobcat 10″ csomag bizonyosan megfontolásra érdemes. Annyira új még a most bemutatott 2024-es modell, hogy a fentebb láthatókon kívül további képeket sem tudott hozzá küldeni nekünk a gyártó, így a termékoldalunkon még a régi dizájnt mutató fotók láthatók. Ez ne tévesszen meg, ha bármely partnerünktől rendelnél, már az új típust fogod megkapni!

Aktuális ComfortClick kínálatunkat itt találod!

UP/FEL