Végre egy fényerőszabályzós konnektor!

Újra elérhető kínálatunkban egy fényerőszabályzós konnektor. Így ismét itt a lehetőség, hogy állólámpáinkat, hangulatvilágításunkat vagy akár kisebb fogyasztású ventilátorokat, szellőztető berendezéseket szabályozva működtessünk.

Z-Wave-es konnektorok között leginkább ki/be kapcsolásra alkalmas eszközökkel találkozunk. Ezekből elég nagy kínálat van jelen folyamatosan. Viszont fényerőszabályzásra is alkalmas, konnektorba dugható dimmereket ritkábban találhatunk meg ismert gyártóink kínálatában. Évekkel ezelőtt 1–1 modell elérhető volt, de méretük miatt ezek nem voltak túl népszerű termékek.

Most viszont az Everspring a legkedveltebb Z-Wave-es konnektorokhoz hasonló méretekkel és dizájnnal kínál nekünk egy dimmelésre is alkalmas Z-Wave-es konnektort, az Everspring Wall Plug Dimmer-t:

Leginkább állólámpák, hangulatvilágítások vezérlésére (okosítására) használható. Egyszerűen, a konnektorba dugjuk, a lámpánkat pedig a Wall Plug Dimmer-be csatlakoztatjuk, és máris szabályozhatóvá vált a lámpa fényereje. Természetesen dimmelésre alkalmas égő használata szükséges. Saját gombjai segítségével is kapcsolhatjuk a lámpát, és a fényerőt is beállíthatjuk, de természetesen egy Z-Wave-es okosotthon-rendszerbe is illeszthetjük. Így távolról (akár egy telefonról) is irányíthatóvá válik állólámpánk, és automatikus működést is beállíthatunk, vagy az otthonunk különböző „működési módjaihoz” (a rendszerben beállított jelenetekhez) is igazíthatjuk a lámpa fényerejét. Z-Wave paraméterekkel vezérelhető, hogy kapcsoló módban (be/ki) vagy dimmerként működjön, valamint hogy áramszünet esetén megjegyezze-e az előtte beállított fényerőt. Nem csak lámpák fényerő-szabályozására használható, hanem akár kisebb ventilátorok, alacsonyabb fogyasztású fűtő eszközök (250W-ig), melegítő takarók szabályozására is.

Az Everspring Wall Plug Dimmer fontosabb adatai:

Terhelhetőség fényerőszabályzáskoz: 6–250W, kompakt fénycső és nem dimmelhető LED esetén max. 150W.

Z-Wave protokoll: Z-Wave Plus (500)

Túlfeszültségvédelem: beépített, hardveres

Működési hőmérséklet: -10–40 ºC között

Fizikai méretek: 52×52×76 mm

Tömeg: 85g 
Ide kattintva: további dimmerek és kiegészítőik kínálatunkban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

UP/FEL